Bisnes Simkad Tone Excel Yang Bakal Merubah Hidup Anda.

Tidak terkata untuk menjelaskan tentang bisnes simkad Tone Excel & prepaid Tune Talk yang maha hebat.Bisnes yang tidak boleh dibandingkan dengan apa-apa jua bisnes yang sejenis dengannya atau apa jua bisnes online lain yang sedang berlangsung di internet mahupun dalam atau luar negara.ToneExcel Kedudukannya amat terhormat di jiwa setiap genap lapisan masyarakat samada mereka bekedudukan kewangan,taraf kedudukan mahupun juga pendidikan tinggi atau rendah.Semuanya bangga dan mengiakan yang bisnes simkad Tone Excel adalah bisnes offline dan online terbaik di dunia,dulu,kini dan akan selamanya.Mengapa?Sebabnya ia dimiliki oleh syarikat gergasi negara!!!Malah bisnes ini adalah salah satu jenis cabang bisnes mereka dalam kategori telekomunikasi.Semua kategori mereka sudah ada dan hadirnya bisnes Tone Excel ini,menjadikan syarikat empunya ini adalah jelmaan naga yang menggemparkan.

Kebanyakan bisnes online lain banyak yang mati.Tahun ini masih ada.Periksa tahun depan,domain sudah expired!!Tidak dengan Tone Excel!!Beraninya awak cakap macam tu..Ya..Berani.Kerana apa?Sebabnya ianya adalah bisnes terbaik di dunia yang asal tumbuhnya dari sistem sebegitu.Bisnes mewakili sekelumit bisnes online yang telah lulus tapisan oleh pengkaji-pengkaji yang mengkajinya bermula dari akar umbi hingga ke pucuk.Jangan cakap besar…Tak ada.Saya tak cakap besar.Mungkin anda terkebelakang untuk terlepas fikir yang Tune Talk Tone Excel lebih dari itu yang 200% pasti akan menjadi telco top 3 tahun 2020!!!Mengapa Maxis,Celcom dan Digi tak berkubur??Jawab.Jawapannya adalah empunyanya jaga.Syarikat telco mereka mewakili kemajuan negara ini.Mengapa kadang rasa senyap saja bisnes simkad Tone Excel ni?Jawapannya,anda yang menganggap ia senyap.Maka senyap dan tak bernyawalah ia,padahal di ‘underground’,beribu-ribu orang berseronok menikmati pendapatan dalam lingkungan 3,4,5,6 dan 7 angka tanpa berkongsipun dengan anda.Nasihat saya,kalau ada telco baru yang ‘duplicate’ buat bisnes sistemnya ala Tone Excel ini,lupakanlah.Sebabnya ia akan memberi janji palsu yang akan membazir masa anda nanti.Sebabnya,tidak ada telco lain seumpama Tune Talk Tone Excel yang mempunyai kompeni bersekutu di sekelilingnya yang boleh ‘support’ ganjaran kepada ahli premium mereka.Usah serabutkan kepala.Tumpukan dengan bisnes Tone Excel sahaja sehinggalah tahun 2020.

   
   

Apa Yang Ada Pada Bisnes Simkad Tone Excel Ini.

Banyak dan semakin bertambah.Bukan dipanggil bisnes prepaid atau topup.Ianya digelar bisnes simkad secara rasminya.Aktiviti topup dengan sendirinya akan berlaku.Kita pasarkan simkad sahaja.Di sini disenaraikan keseluruhan kelebihan,ciri-ciri biasa,unik dan premium yang terkandung dalam bisnes simkad Tone Excel ini:

ToneExcelUtama,bisnes kukuh milik syarikat gergasi Tone Group (Air Asia,Tone Insurance,Tune Hotel,Tune Money,Tune Sport & Tune Talk).
ToneExcelBisnes online no 1 di dunia & akan kekal sebagaimana kekalnya syarikat Tone Group.
ToneExcelDisokong kuat oleh syarikat penerbangan tambah murah no 1 dunia Air Asia.
ToneExcelPendapatan pasif tahap maksimum benar-benar setiap bulan sepanjang hayat.
ToneExcelJumlah komisen topup sampai 26% dari topup setiap downline jika buka 3 akaun.
ToneExcelBoleh keluarkan komisen topup yang ada dalam akaun bilamana sudah cecah RM30.
ToneExcelKomisen akan dibayar ke akaun bank secara automatik oleh syarikat Tone Excel 3 kali sebulan iaitu pada 11,21,& 31hb.
ToneExcelBisnes rujukan (referral) bukan bisnes MLM.
ToneExcelRujukan/tajaan ahli baru bawah anda boleh dibuat tanpa had & setiap ahli baru ditaja anda dapat Bonus Fast Track RM20 yang akan dimasukkan ke akaun pendapatan anda.
ToneExcelBisnes simkad bukan bisnes topup.
ToneExcelTak perlu modal besar untuk simpan banyak simkad sebab bisnes ini bercirikan dropship dengan upline/pengedar lain.
Tone ExcelTopup ahli rangkaian akan dibuat oleh masing-masing tanpa disuruh & diselia.
ToneExcelKadar caj ‘flate’ rate yang ideal 10sen/sms & 28sen/minit ‘call’ kesemua rangkaian yang tidak memeningkan kepala dengan caj tersembunyi seperti terdapat di kebanyakan telco.
ToneExcelUntuk kekal aktif keahlian,teruskan bisnes & dapat ganjaran,boleh terima komisen,syarat topup adalah RM20/bulan di mana boleh topup sekaligus @ sikit-sikit.
ToneExcelBisnes yang memberikan pendapatan berulang dengan 1 rujukan sahaja.
ToneExcelBisnes yang boleh dibuat berdasarkan mood,cepat @ perlahan.
Tone ExcelModal sekali seumur hidup RM90 sahaja untuk menjana pendapatan setiap bulan seperti bisnes bermodalkan puluhan ribu.
Tone ExcelInsurance kemalangan RM100,000 percuma dari syarikat bersekutu dengan syarat topup sebulan RM50.
Tone ExcelPeluang dapat pakej umrah percuma.
Tone ExcelPeluang dapat pakej pelancongan percuma.
Tone ExcelDiskaun 30% khas untuk ahli untuk menginap di Tune Hotel berlokasi di dalam & luar negara.
Tone ExcelBagi yang topup RM30 & ke atas,cash rebate 3% akan dimasukkan semula ke akaun pendapatan anda & akan ditambah dengan komisen/bonus yang boleh dikeluarkan nanti.
Tone ExcelTelco per-1 di M’sia yang memberi ganjaran berbentuk points untuk setiap aktiviti topup & ia tidak ‘expired’ sampai bila-bila.
Tone ExcelDapat points setiap kali topup yang boleh ditukar ke kredit topup.
Tone ExcelDapat points setiap kali topup yang yang boleh ditukar ke Tiket Air Asia.
ToneExcelDapat points setiap kali topup yang boleh ditukar ke tablet/handphone berjenama.
Tone ExcelDapat points setiap kali topup yang boleh ditukar ke tiket wayang.
Tone ExcelDapat points setiap kali topup yang boleh ditukar ke Kad Mesra Petronas.
Tone ExcelAhli terbuka sepanjang tahun dengan pelbagai pakej cabutan bertuah syarikat Tone Excel.
Tone ExcelTopup mudah seperti topup telco top 3 yang lain ternasuk melalui CIMB Click & Maybank2u,E-Banking RHB,E-Banking Eon Bank,BSN,Bank Islam dll.
ToneExcelPeluang penajaan terbuka ke lebih 30 juta pengguna handpone di M’sia termasuk warganegara asing yang ada passport.
Tone ExcelProduk telekomunikasi simkad & prepaid merupakan barangan keperluan seluruh manusia dan persaingan di pasaran tidak sengit.
ToneExcelBisnes simkad Tone Excel ini dibuka keahlian kepada kanak-kanak seawal usia 12 tahun sampai ke orang dewasa 65 tahun.
ToneExcelDelegasi pendapatan boleh diperturunkan/diwariskan kepada generasi & waris seterusnya.
ToneExcelAhli boleh buat pilihan untuk jadi pengguna sahaja atau berusaha untuk memperolehi pendapatan dari simkad.
ToneExcelPendaftaran baru akan terima nombor bermula 011 & 010 boleh kekalkan nombor lama yang sedang diguna ke nombor baru ini.
ToneExcelGanjaran kepada kredit topup iaitu tambah nilai RM30 1GB internet diberi percuma,topup RM50 RM20 diberi percuma,terbaru topup RM100 3GB internet diberi percuma.
ToneExcelJangan terlepas pandang,bisnes simkad Tone Excel diiktiraf,dilindungi serta mendapat kerjasama padu LPKPM (Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia).
ToneExcelData 31 March 2016,seramai 1.1 juta pengguna telah berdaftar,pertambahan 300,000 dari March 2015.Bajet syarikat pada tahun 2020,keseluruhan 4-7 juta pengguna akan jadi ahli.

Tanya Dan Jawab Pada Diri Sendiri Untuk Jadi Pengguna Simkad Tone Excel.

Aku pengguna telefon bimbit ke?Eh lupa.Yalah.Mesti.Kalau tidak,macam orang duk dalam hutan nanti.Aku bangga dengan simkad yang aku pakai sekarang sebab mungkin menjadi antara orang paling lama menjadi pengguna setia mereka yang tidak semua orang boleh jadi.Nombor ni lama sungguh.Aku sungguh sayang dan banyak beri nostalgia pada aku.Tapi bos telco ni hirau ke dengan perasaan aku.Apa yang aku dapat eh selama 10 tahun lebih setia dengan mereka?Macam bagi makan kenyang orang yang dah kaya tapi kita kais pagi makan pagi tak dihiraukan pun.Topup tak berapa kira sangat.Dalam sebulan adalah RM50 dan ada masanya boleh sampai RM300 sebulan.Servis canteek saja sampaikan caj panggilan dan sms pun tak pernah ambil tahu macamana cara mereka kira.Dah habis kredit topup.itu saja.Kalau dihitung,dah berpuluh ribudah habis kat topup.Simkadnya mempunyai ciri-ciri & applikasi biasa yang terdapat pada simkad telco lain seperti buat & terima panggilan/sms,viber,whatsapp,wechat,skype,layar internet,facebook,telegram,youtube,periksa baki,pindah kredit,dapat guna 4G,ada saiz micro & nano dll.

Terbaik Tone Excel.

Tone Excel

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on StumbleUponDigg thisShare on RedditBuffer this page