Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel.

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel merupakan satu masalah besar bagi keahlian pengguna @ ahli sim kad Tone Excel itu.Sekiranya keahlian anda sudah luput,maka tiada apa-apa lagi yang boleh diharapkan pada nombor idp keahlian tersebut melainkan mendaftar/mengaktigkan sim kad baru.Di bawah adalah soalan & jawapan berkaitan.Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel

Soalan & Jawapan Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel.

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel SoalanDulu saya ada sertai bisnes Tone Excel ni aktif menaja buat berapa ketika.Downline nak kata ramai tidaklah seramai mana.Oleh kerana antara serius dengan tidak,saya abaikan nombor Tune Talk Tone Excel saya sehingga ianya expired.Sekarang bila tengok ramai yang boleh pendapatan puluhan ribu sebulan,semangat saya membuak semula.Jika saya daftar sim kad yang baru,boleh ke downline saya dulu berada di bawah saya?

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel Jawapan: Tidak boleh tuan.Jika sim kad sudah expired,semua downline terdahulu tidak boleh tuan dapatkan semula kerana ia milik nombor yang terdahulu.Jadi tuan daftar dengan sim kad baru,downline pula dikira dengan idp yang terbaharu ini.Tuan kena mulakan usaha yang baru.Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel Soalan: Macamana sekiranya saya ingin mendaftarkan sim kad baru.Adakah ianya berlainan proses daripada pendaftaran sim kad yang terdahulu?

Status Keahlian Luput TuneTalk Tone Excel Jawapan: Tidak.Proses pengaktifan sama dan tidak berubah.Tuan boleh dapatkan sim kad & aktifkan sepertimana tuan aktifkan pada masa dulu.Untuk membeli sim kad tuan boleh rujuk di menu BELI SIM KAD di atas.Selepas itu tuan boleh aktifkan dengan merujuk menu DAFTAR & AKTIF SIM KAD.Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel Soalan: Boleh tanya.Kredit topup Tune Talk saya masih banyak lagi.Saya tak berapa guna pun.Saya ingat ok.Dengan itu saya sudah lama tidak melakukan topup baru,sedar sedar bila nak guna semula sim kad Tone Excel itu,ianya sudah expired.

Status Keahlian Luput TuneTalk Tone Excel Jawapan: Begini tuan.Setiap sim kad yang tidak dilakukan topup dalam masa 45 hari,sim kad tersebut secara automatiknya akan expired.Semua Telco yang terdapat mengenakan tempoh tersebut bagi syarikat masing-masing bagi satu-satu sim kad.Untuk penjelasan yang lebih terang lagi,encik boleh hubungi talian Tune Talk Selfcare di 03-27720000 @ 13100.Boleh hubungi juga ToneExcel Care Line di 010-5000969.Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel Soalan: Saya telah sertai semula Tone Excel dengan membeli & mengaktifkan sim kad baru.Saya cuba login ke dalam laman web cpanel Tone Excel dengan login id no Mykad & password 1234 saya untuk lihat & mengemaskini semua tapi tidak berjaya.Macamana nak buat.

Status Keahlian Luput TuneTalk Tone Excel Jawapan: Ok.Login Id dengan nombor mykad sendiri tu sudah betul.Cuma mungkin password tersebut salah kerana anda telah set nombor password pada masa dulu dengan password lain.Kalau dah cuba & tak ingat lagi,sila klik link biru ‘Lost your password?’Keluar satu page kecil untuk meminta password baru yang akan dihantar kenombor Tune Talk anda yang baru tersebut.Caj 50 sen akan dikenakan untuk proses ini.Dalam beberapa saat,anda terima password tersebut & anda boleh login dengan password baru tersebut.Jika anda tidak terima sms password tersebut,sila hubungi HQ Tone Excel di 010-5000969/010-5333969 @ boleh hantar email permasalahan tersebut ke hq.care@tonegroup.net.

Status Keahlian Luput TuneTalk ToneExcel

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel Soalan: Boleh berikan saya link ke page rasmi Tone Excel menerangkan topik status keahlian luput Tune Talk Tone Excel ini?

Status Keahlian Luput TuneTalk ToneExcel Jawapan: Boleh.Artikel rasmi berkenaan status keahlian luput Tune Talk Tone Excel yang datang dari pihak Tone Excel sendiri boleh dibaca di sini ataupun di sini.

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel – Anda Dibenarkan Buka 10 Akaun.

Bagi kes status keahlian luput Tune Talk Tone Excel selepas 45 hari tidak lakukan sebarang topup,anda sememangnya rugi harga sim kad Tone Excel RM90 & semua downline berada di bawahnya terpadam secara automatik dengan link juga.Dengan kata lain anda kena buka buku baru bermula dari kosong bila mahu jalankan kembali bisnes ini kelak.Anda boleh mulakan pendaftaran baru bila-bila masa dengan hanya dapatkan simkad Tone Excel baru & daftarkan seperti biasa.Masalah status keahlian luput Tune Talk Tone Excel akan menyebabkan juga anda menyesal seumur hidup bila dapati downline anda tersebut merangkak perlahan-lahan untuk mengembangkan rangkaian dia juga.Lama-lama pendapatan anda jadi semakin besar.Tapi bagi setiap nama/ic untuk mendaftar satu-satu simkad Tone Excel itu,ianya dibenarkan untuk daftar 10 keping sim kad Tone Excel.Anda boleh daftar lagi jangan risau.Pendaftaran 10 keping simkad ini dipanggil juga pendaftaran 10 akaun.Jika daftar semua kuota 10 akaun tersebut,sekiranya ingin daftar lagi,anda kena daftar simkad Tone Excel yang ke-11 & ke atas dengan menggunakan nama/ic orang lain pula seperti nama/ic keluarga @ sesiapa yang paling rapat @ boleh dipercayai berumur dalam 12 sampai 65 tahun.Sekiranya daftar atas nama/ic ahli keluarga tersebut,anda boleh bekerjasama dengan login ke akaun cpanel Tone Excel & set sahaja nombor akaun bank untuk penerimaan komisen nanti dengan nombor akaun anda dan sila isikan borang 3rd party penerimaan komisen tersebut DI SINI.Sila isi borang tersebut dan faks atau scan&email ke HQ Tone Excel.Dalam hal lain,pembukaan kuota 10 akaun dalam,setiap cpanel mewakili setiap ic/nama pendaftar.Kalau anda daftar 3 simkad,anak anda buka 3 simkad Tone Excel,anda & anak anda masing masing memiliki cpanel Tone Excel berlainan sebab untuk login ke dalamnya,kita wajib login dengan Login ID adalah nombor ic masing-masing.Status Keahlian Luput Tune Talk Tone ExcelTapi boleh setkan nombor akaun bank penerima komisen kepada no akaun bank sesiapa sahaja.Jadi perlu ada semangat yang benar-benar jati bagi membawa bisnes sim kad Tone Excel ini tak pun anda boleh menjadi pengguna simkad Tone Excel saja.Tak rugi.Peluang terbuka bila-bila masa.Usah terlalu fikirkan masalah lepas berkaitan status keahlian luput Tune Talk Tone Excel.Status Keahlian Luput TuneTalk Tone ExcelStatus Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel

Status Keahlian Luput TuneTalk Tone Excel

Status Keahlian Luput Tune Talk Tone Excel

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on StumbleUponDigg thisShare on RedditBuffer this page