Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Secara Percuma.

Ya.Kursus Tone Excel sifu Mazelan Abas secara percuma.Begitulah bunyinya kursus percuma yang beliau anjurkan ini untuk anda sertai bagi melengkapkan segala ilmu berkaitan bisnes Tone Excel anda.Saya sebagai orang lama dalam bisnes simkad Tone Excel ini adalah menjadi tanggungjawab beliau seperti yang dikatakan untuk menggerakkan ahli baru untuk berusaha bersungguh-sungguh menjalankan/mempromosikan bisnes simkad Tone Excel ini dan bagi ahli lama supaya bergerak dengan lebih bagus & laju lagi.Ibaratnya anda semua wajib mengusahakannya sepertimana usaha anda ke arah mendapat segulung ijazah.Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Sama sama mengaut keuntungan kepada bisnes benar yang jarang-jarang muncul dari kumpulan syarikat yang amat kukuh latar belakangnya.Bersama-sama menyemarakkan bisnes ini dengan setiap ahli merasa pendapatan pasif untuk selamanya untuk juga cucu cicit anda.Hendak diberitahu di sini,kursus anjuran beliau,Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas adalah percuma kepada kita semua.

Syarat Dan Cara Untuk Sertai Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas.

Kursus Tone Excel percuma ini satu peluang besar kepada anda semua yang telah menjadi ahli di bawah rangkaian Branch Mazelan Abas.Semua kursus dipanggilkan percuma seperti digembar-gemburkan oleh penganjur.

Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas

Ya.Pada masa lepas,kita sering dengar kursus percuma bisnes lain yang kebanyakannya kursusnya adalah bagi kepentingan sebelah pihak sahaja yakni menarik lebih ramai ahli.Tidak dengan kursus Tone Excel sifu Mazelan Abas yang percuma ini.Kursus percuma ini adalah khas untuk kepentingan ahli di samping dapat bersama-sama mengembangkan network yang baru bermula dan sedia ada.Ada perkara yang belum anda tahu & kursus ini diharap dapat membuka hati dan minda anda semua.Kursus/personal coaching ini harganya adalah RM100 yang mana dijalankan oleh mentor di bawah rangkaian Mazelan Abas.Mentor tersebut adalah otai antara paling lama dalam Tone Excel,mempunyai pengalaman/rekod cemerlang dengan memperolehi komisen Tone Excel lebih RM60,000 sebulan.Anda sebenarnya boleh lupakan yuran RM100 tersebut.Sifu Mazelan ingin lihat anda juga berjaya.Beliau akan tanggung kos yuran tersebut bagi pihak anda semua dengan duit beliau sendiri berdasarkan dengan 2 syarat yang mesti ada.

Syarat-Syarat:

Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Anda telah berdaftar dengan network Mazelan Abas – Macamana nak tahu anda di bawah network Mazelan Abas.Sila login ke member area/akaun cpanel Tone Excel tuan-tuan.Sila klik di menu ‘Subscriber Care‘.Sila lihat di bawah tajuk ‘Promoter Information‘.Dan sila lihat di ‘Branch‘.
Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Activated (AC) di level 1 anda harus 10 & ke atas – Activated (AC) adalah ahli berdaftar di bawah idp anda yang berada di level pertama.Sila klik di menu ‘Subscriber‘.Anda dapat lihat Activated (AC) tersebut.

Kursus Tone Excel Sifu Mazelan AbasKursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas

Memenuhi 2 syarat ini,anda layak untuk sertai kursus Tone Excel sifu Mazelan Abas ini dengan ‘zero’ kos.Bermaksud ianya 100% percuma.Anda boleh hadir pada mana-mana satu dari 3 kursus yang dijalankan oleh 3 mentor ini.

Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Mentor Kak Jah(Puan Jahlilawati) – Special Coaching Kak Jah(SCKJ): Sila hubungi Kak Jah di talian 019-310 5171 atau sila lawati laman web utama beliau di www.bisnesjaya.com.
Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Mentor Yazid Daud – Close Deal Tanpa Suara(Master Class): Sila hubungi tuan Yazid Daud di talian 010-524 8018 atau sila lawati www.closedealtanpasuara.com/masterclass.
Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Mentor Mohd Fadillah Hj Mat Said – Seminar Koreksikan Navigasi Perniagaan: Sila hubungi tuan Mohd Fadillah Hj Mat Said di talian 011-1880 3942.

Langkah & Cara Untuk Sertai Kursus Ini.

Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Sila pilih kursus dari mentor mana,telefon mentor & buat booking pra pendaftaran.
Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Daftar masuk ke akaun cpanel Tone Excel,print/cetak ‘statement’ Print1 dan Print2 di atas untuk dibawa ke tempat pendaftaran.
Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas Sila bawa Mykad/ic ke tempat pendaftaran.Nama dan nombor Mykad/ic mesti sama dengan dengan Nama dan nombor Mykad/ic pada cetakan Print1 dan Print2 di atas.

Tidak Terkecuali Untuk ‘Income’ Pasif Dengan Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas.

Andainya anda tidak memenuhi 2 syarat wajib untuk kursus Tone Excel ini,anda dikenakan bayaran RM100 untuk menyertainya.Ya.Manafaat yang tidak terhingga.Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas ini amat disarankan untuk tidak lepaskan begitu saja.Kursus yang memberi ilmu baru yang tidak pernah terlintas & mungkin tidak ada dalam fikiran tuan-tuan.Anda akan dapat segala ilmu serta keyakinan dari ajaran ‘leader-leader’ networking Mazelan Abas yang diyakinkan akan memberi perubahan kepada perjalanan bisnes simkad Tone Excel anda semua.Sistem & laman web replika mantap dalam networking beliau juga akan merubah peningkatan pendapatan anda ditambah dengan ilmu dari kursus ini iaitu Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas.

Kursus Tone Excel Sifu Mazelan Abas

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on StumbleUponDigg thisShare on RedditBuffer this page