Komisen Tune Talk Tone Excel.

Komisen Tune Talk adalah kelebihan utama yang terdapat dalam bisnes simkad Tune Talk Tone Excel di samping 8 keistimewaan lain.Modal untuk memulakan bisnes ini adalah RM90 sahaja,tetapi komisen yang bakal diperolehi tidak ada limit malah boleh menjangkau 3,4,5 angka.Komisen Tune Talk Tone Excel Info berguna,sifu Mazelan Abas sebagai upline yang paling lama & teratas,beliau merasa amat bertuah menikmati pendapatan tertinggi komisen Tune Talk yang beliau sendiri pun tak percaya jumlahnya telah melebihi RM400,000 sebulan setakat bulan November 2014.Bagi seorang yang bakal pengguna/menjadi ahli sim kad Tone Excel,sekiranya sudah pesan simkad Tone Excel & dan mengaktifkannya,anda telah menjadi pengguna/ahli prepaid Tune Talk Tone Excel yang diberi satu nombor IDP.Apa yang perlu dilakukan untuk mendapat komisen Tune Talk ini adalah dengan mendaftarkan ahli baru di bawah nombor nombor IDP anda tersebut & setiap kali ahli baru ini topup anda berhak mendapat maksima 13% sebagai komisen Tune Talk.Komisen ini akan dimasukkan ke dalam akaun bank dengan 2 syarat mudah iaitu ahli mesti topup nombor handpone Tune Talk anda itu tidak kurang RM20 pada bulan itu & komisen terkumpul mesti RM30 ke atas.

Jenis-Jenis Pendapatan – Bonus & Komisen Dalam Bisnes Simkad Tone Excel.

Jenis-jenis pendapatan dalam bisnes simkad Tone Excel terbahagi kepada 4 jenis iaitu:

Komisen Tune Talk Tone Excel Bonus Tahun Baru (New Year Bonus) Komisen TuneTalk ToneExcel Bonus Cash Back (Cash Back Bonus)
Komisen Tune Talk Tone Excel Bonus Fast Track (Fast Track Bonus) Komisen Tune Talk Tone Excel Komisen Topup (Komisyen Topup Tune Talk)
Komisen Tune Talk Tone Excel Komisen Tune Talk Tone Excel

Bonus Tahun Baru Dan Bonus Cash Back.

Komisen Tune Talk Tone Excel Ahli juga akan diberi bonus tahunan (Bonus Tahun Baru)setiap setahun sekali.
Komisen Tune Talk Tone Excel Bonus Cash Back (Komisen Cashback) 3-7% juga diberikan & akan dimasukkan ke dalam bank akaun untuk ahli bagi situasi topup untuk diri sendiri(RM30 ke atas) dan juga topup melaui Auto Reload.

Komisen TuneTalk Tone Excel Komisen TuneTalk Tone Excel

Bonus Fast Track Dan Komisen Topup Tune Talk.

Komisen Tune Talk Tone Excel Komisen Tune Talk “Fast Track Bonus” @ Tajaan Langsung.

Komisen Tune Talk Tone Excel Komisen Tune Talk Tone Excel

Bonus Fast Track (Komisen Fast Track Bonus) ini adalah komisen/bonus cepat yang diberikan kepada ahli yang mendaftarkan ahli baru di bawah idp simkad masing-masing yang mana pembayaran dibuat 2 kali sebulan.Tarikh pembayaran komisen Tune Talk ini adalah pada akhir bulan bagi sponsor yang dibuat pada 1-15hb sebelumnya dan pada 11hb bagi sponsor yang dibuat pada 16hb-akhir bulan sebelumnya.Nilai komisen adalah RM20 untuk setiap tajaan ahli baru.Selepas ahli baru tersebut berdaftar,bilamana ahli tersebut melakukan topup,upline tadi akan menerima komisen topup pula.Syarat untuk menerima komisen Fast Track Bonus ini adalah,upline mesti melakukan topup tidak kurang RM20 setiap bulan & jumlah komisen terkumpul Fast Track Bonus mesti ada RM30 ke atas.Jumlah komisen Fast Track Bonus yang tidak cukup hasil sponsor seorang ahli baru(seorang ahli RM20/1 pendaftaran),komisen Fast Track Bonus itu tidak akan dikreditkan dan ianya akan dimasukkan pada tempoh 15 hari berikutnya setelah cukupnya jumlah RM30.

Komisen Tune Talk Tone Excel Komisen Topup Tune Talk Ahli/Downline.

Komisen Tune Talk Tone Excel Komisen Tune Talk Tone Excel

Komisen Topup inilah pendapatan yang ditunggu/diharapkan oleh setiap ahli/pengguna simkad Tune Talk Tone Excel.Komisen Tune Talk Tone Excel ini merupakan sumber pendapatan utama bagi ahli/pengguna simkad Tune Talk Tone Excel.Komisen ini akan bertambah dari sehari kesehari seiring perkembangan rangkaian masing-masing.Bila rangkaian telah berkembang,jumlah topup dari ahli/downline juga turut bertambah.Inilah yang menyebabkan jumlah komisen Tune Talk Tone Excel sifu Mazelan Abas setakat bulan 12/2014 sudah mencapai angka RM500 ribu++ sebulan.Kelayakan untuk menerima komisen topup ini adalah ahli mesti topup tidak kurang RM20 setiap bulan.Anda boleh samada topup sekaligus @ topup sedikit-sedikit.Nilai komisen terkumpul pada bulan itu pula mestilah RM30 ke atas.Jika anda topup kurang dari RM20 pada bulan itu,komisen topup tidak akan dikreditkan & ia akan hilang pada bulan tersebut.Setiap ahli akan menerima komisen Topup ini hingga 3 level sahaja iaitu Level pertama,Level ke-2 & Level ke-3.Bagi ahli yang mempunyai center(Branch Center/Service Center/Junior Center),setiap ahli yang memesan simkad dari center tersebut & berdaftar di bawah rangkaiannya,dia akan menerima komisen hingga infiniti level/tidak ada had.

Peningkatan Komisen Tune Talk Tone Excel.

Komisen Tune Talk Tone Excel

Sejak 1hb May 2013,nilai komisen Tune Talk Tone Excel telah dinaikkan.Sebelum tarikh itu,jika kita topup RM60 ke atas,peratusan komisen adalah 6% di level 1,3% di level 2 dan 11% di level 3.Selepas tarikh itu,nilai komisen telah dinaikkan ke 10% di level 1(kenaikan 4%),3% di level 2(sama) dan 13% di level 3(kenaikan 2%).

Tarikh Pembayaran Komisen Tune Talk.

Tarikh pembayaran bagi Bonus Tahun Baru dilunaskan bayarannya pada 21hb tiap-tiap tahun,Bonus Cash Back dibayar pada 21hb tiap-tiap bulan,Bonus Fast Track dibayar 2 kali dalam tempoh sebulan iaitu pada akhir bulan & 11hb dan terakhir Komisen Topup Tune Talk Tone Excel dibayar pada 21hb tiap-tiap bulan.Komisen Tune Talk Tone Excel

Kemaskini Naklumat Peribadi & Maklumat Bank Di Web Office Tone Excel.

Selepas menetapi segala syarat di atas,anda mestilah sebelumnya atau selepas itu mengemaskini maklumat maklumat peribadi termasuk maklumat bank and di web office Tone Excel di SINI.Sila login dengan nombor ic anda serta password yang anda cipta sendiri.Selepas masuk,anda boleh lihat menu Incentives,Subscriber(Membership) & Subscriber Care(Member Care).Untuk melihat sejumlah insentif semasa yang bakal diterima sila klik menu Incentives.Untuk melihat senarai downline semasa sila klik menu Subscriber.Untuk mengemaskini maklumat peribadi termasuk maklumat bank yang akan dimasukkan komisen Tune Talk Tone Excel nanti,sila klik menu Subscriber Care.

Susur Galur Cara Untuk Melihat Komisen Tune Talk Di Web Office Tone Excel.

Sebagai pendaftar baru yang baru menjejakkan kaki ke dalam dunia keahlian bisnes referral WOW ToneExcel,mestinya mereka belum lagi masuk ke cpanel utama ahli.Dalam bisnes WOW ini,anda sebagai pengguna simkad Tone Excel merangkap ahli program referral WOW,setiap ahli akan dapat ibu/ofis/pejabat utama program ini iaitu cpanel Tone Excel.Lupakan segala cpanel lain-lainnya,yang hanya terdapat hanya 1 cpanel sahaja dalam bisnes Tone Excel ini yang mana di dalamnya anda dapat memantau semua bermula dari status keahlian,melihat jumlah komisen Tune Talk Tone Excel,melihat status pendaftaran simkad,status keahlian,carta rangkaian @ jumlah downline dan lain-lain termasuk mengemaskini segala-galanya berkaitan keahlian bisnes WOW Tone Excel anda.

Komisen Tune Talk Tone Excel

Sila ke CPANEL TONE EXCEL.Login ID taip/paste nombor ic tanpa dash/sengkang.Password sila masukkan 1234 dahulu.Ia password sementara.Anda mesti tukar lepas dah masuk.Klik butang biru Login.Dah masuk terus tekan Subscriber Care atau Member Care (Member Care tu yang lama).Klik menu Change Password.Set dengan password kreatif rekaan anda sendiri.Tekan Save.Selesai.Nanti nak masuk guna ic anda & password yang baru ini masa akan datang.

Komisen Tune Talk Tone Excel

Di ‘page’ cpanel itu,ada 3 menu utama terdapat di bahagian atas iaitu menu Incentives,Subscriber (Membership tu yang lama) dan Subscriber Care (Member Care tu yang lama).Di menu ‘Subscriber’ anda dapat lihat jumlah downline.Klik gambar ‘tree’ ini Komisen Tune Talk.Anda boleh tengok downline kepunyaan anda di level 2 dan 3.Klik menu ‘Subscriber’ pula anda dibawa ke ruangan kemaskini segalanya untuk bisnes Tone Excel ini.Sila ke bahagian informasi komisen Tune Talk ToneExcel dengan klik menu ‘Incentives’.Komisen Tune Talk Tone Excel

Ya.Anda akan dapat tengok maklumat komisen Tune Talk dan bonus-bonus lain.Registration Insentive(s) A (Fast Track A tu yang lama)adalah untuk tajaan langsung RM20 yang dapat dari sponsor seorang downline(daftar bawah level 1 kita) di mana tarikh daftar/sponsor tersebut dari 1-15 haribulan.Registration Insentive(s) B (Fast Track B tu yang lama)untuk tajaan dari 16-31 haribulan.Kalau tak taja,tak ada.0.Bahagian ‘Monthly Commission’ ia akan tunjuk jumlah komisen utama topup Tune Talk Tone Excel termasuk Top up (cash back) dan lain-lain bonus termasuk New Year Bonus.Top up (cash back) tergolong dalam komisen Tune Talk ToneExcel juga yakni 3% kita dapat dari topup untuk hp sendiri. ‘Monthly Commission’ ni kalau ada RM30+++ baru akan dikreditkan ke bank anda.Caj RM3 ‘transaksi’ bank seperti normal akan ditolak oleh pihak bank dari jumlah tersebut.Alhamdulillah.Sudah ‘clear’ kan.Semoga anda dapat gambar bentuk rupa macamana komisen Tune Talk Tone Excel dikira.Segala permasalahan/kemusykilan mengenai komisen Tune Talk Tone Excel,anda boleh menghubungi pihak Tone Excel pada bila-bila masa di SINI.

Bagi kemudahan untuk mendapat downline yang ramai,paling mudah adalah menyimpan stok simkad di tangan dan perkenalkan kepada sesiapa sahaja.Yang wajib adalah sila praktikkan sepenuh CARA INI kerana ia terbukti berkesan berdasarkan pengalaman otai yang telah berjaya pada masa lepas.Semua orang telah mendengar tentang kebaikan Simkad Tune Talk Tone Excel ini.Kekalkan usaha selama setahun dan ‘extend’ 1 tahun lagi dan akan dapat melihat hasil yang diimpikan untuk Komisen Tune Talk.

Komisen Tune Talk Tone Excel

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on StumbleUponDigg thisShare on RedditBuffer this page